Huurder in de kijker – Frank Diercks

Het zijn moeilijke tijden en daarom zetten wij de huurders van onze commerciële panden graag in de kijker. Vandaag zit Frank Diercks voor ons, eigenaar van Alfasloten, de slotenmakerij gelegen in de Nationalestraat te Antwerpen.
Dag Frank, kunt u eerst en vooral wat meer vertellen over uw zaak?
Ja hoor, Alfa Slotenmakerij heeft meer dan 20 jaar (sinds 1996) ervaring in het openen, plaatsen en herstellen van sloten in Antwerpen en omstreken. U kan bij ons terecht voor het bijmaken van sleutels, veiligheidssleutels en -cilinders, toegangscontrole, autosleutels met chip, sleutels op code, zelf-vergrendelende sloten, elektronische cilinders, deurpompen,  etc. Ook voor inbraakbeveiliging, alarmsystemen, gepantserde deuren en veiligheidssloten is Alfa Slotenmakerij de geschikte partner.
Hoe ervaart u de huursamenwerking met V.W.I.C.?

De huursamenwerking met V.W.I.C. loopt prima! Ik heb voor dit pand gekozen wegens de goede ligging temidden van de Nationalestraat. Deze ligging heeft ook als voordeel dat er geen concurrentie in de directe omgeving te vinden is. Het Zuid van Antwerpen is een zeer aangename buurt met een diverse bevolking, zowel volkse als gegoede mensen.

Hoe heeft u de periode van maart 2020 tot nu ervaren?

Het afgelopen jaar was een zeer kalme periode. Mijn zaak moest in het totaal ongeveer 3 maanden sluiten omwille van de coronamaatregelen. Ik heb enkel héél af en toe nog wat sloten kunnen vervangen of openen. Voor de rest bijna niets. De enige maatregelen die ik moet nemen, zijn zoals iedereen handgel plaatsen en 1 klant tegelijk in de winkel verwelkomen met mondmasker. Deze kan ik uiteraard voor de volle 100% begrijpen.

Waarom zou u mensen aanraden om hun sloten/beveiliging bij u te laten afnemen?
Ik zorg zelf voor de opvolging van elke klant en heb geen personeel in dienst. Mijn service is dus zeer persoonlijk. Daarnaast zorg ik er ook steeds voor dat ik de laatste trends opvolg, zoals digitale sloten en smartphone bediening.
 
Bedankt Frank en veel succes!