Duurzaam wonen

Modern, ecologisch en verantwoord
V.W.I.C. specialiseert zich in de verhuur en de verkoop van duurzaam afgewerkte monumentale gebouwen. Zowel qua energieverbruik als qua isolatie en luchtdichtheid zit u bij ons meer dan goed. We gebruiken een slimme combinatie van technieken om zo ecologisch en economisch mogelijk te bouwen en te renoveren.

Renovatie

Monumentaal vastgoed renoveren met behoud van authenticiteit.
Wij specialiseren ons in de verkoop en de verhuur van uitmuntend gerenoveerde monumentale panden. De meeste aandacht gaat hierbij naar ecologisch verantwoorde renovaties met oog op duurzaamheid en de toekomst. Hierbij concentreren we ons op een lage EPC, zonnepanelen, airconditioning en een meer dan hoogwaardige isolatie.

Afwerking

Moderne afwerking met aandacht voor duurzaam wonen
Wij voorzien duurzame materialen en een perfecte afwerking bij al onze renovaties en focussen ons op uw comfort. Gevels worden vakkundig gerestaureerd en gebouwen worden voorzien van dubbel glas. Vloeren en andere authentieke elementen worden vakkundig hersteld.

Ook qua veiligheid zijn onze gebouwen volledig in orde. Denk maar aan brandwerende deuren en branddetectiesystemen. De panden zijn voorzien van airconditioning, zonnepanelen, maatkasten en -keukens, designverlichting met LED en alle nodige aansluitingen.

Rob Vromen
Tevreden koper

“Bij V.W.I.C. staat jouw belang als klant voorop, elke vraag wordt snel en professioneel beantwoord. En zelfs de after sales is indrukwekkend!”

Interesse in onze huur- of kooppanden ?